Dagretreat voor hoogsensitieve mensen

Nieuwe datum volgt !

Samen met Annemarie de Blois van praktijk The Power Inside geef ik een speciale dag voor hoogsensitieve mensen met het thema: ‘van faalangst naar draagkracht en ruimte‘.

Op deze dag organiseren wij een dagretreat waar jij je volledig kunt ‘onderdompelen’ in je hooggevoeligheid/ hoogsensitiviteit!

In deze retreat gaat het over wat jij nodig hebt om naast faalangst, jouw daadkracht de ruimte te bieden.

Deze dag is zodanig ingevuld dat jij een gepaste afwisseling aan nieuwe ervaringen kunt beleven. Annemarie geeft inhoudelijke kennis over dit thema met oefeningen en interactie met de andere deelnemers.
Dit wordt door Joan bekrachtigd bij de workshops stembevrijding en Yin yoga. De ervaring hieruit zorgt dat je direct nieuwe mogelijkheden gaat integreren om daadkrachtig te kunnen zijn, daar waar nodig.

De nieuwe locatie biedt ons meer ruimte en een andere aanpak waardoor er maximaal 16 personen aan de dag kunnen deelnemen. Het minimum aantal is 12 deelnemers.

We zijn te gast op dus een nieuwe locatie in Friesland, info hierover volgt nog. Voor koffie, thee en diner wordt gezorgd. Heb je dieetwensen laat het ons dan op tijd weten.

Geef jezelf een cadeau en kom naar de retreat!!

Meld je aan bij via mail :info@lamojo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *