Lig Concert Kristallen Klankschalen & Yinyoga

Woensdagavond 15 juni

Giny ten Bummelhuis geeft in de toko van La Mojo een kristallen klankschalen ligconcert in combinatie met yinyoga gegeven door Joan.

Afgelopen concert op 13 april was erg goed bevallen en een succes. Vandaar is er nu een nieuwe mogelijkheid voor een byzondere ervaring, waar je lichaam tijdens milde yinyoga houdingen, wordt onder gedompeld in de zuivere frequenties van deze kristallen klanken.

Giny werkt sinds 1995 met deze schalen en is daarmee één van de langst spelende musici van kristallen klankschalen in Europa.

Even wat uitleg: De klanktrilling van deze schalen kan gevoeld worden in de lichaamsholten en resoneert met de kristallijnen structuren in onze botten en celstructuren.

De aangeslagen toon verspreidt heel snel krachtige trillingen door het lichaam dat uit ongeveer 70 % water bestaat. Je lichaam krijgt dan als het ware een subtiele interne cellulaire massage. Wat een geweldige luxe weldaad en extra dimensie van ontspanning tijdens de yinyoga.

De klank verspreidt zich langs het zenuwstelsel naar de organen, raakt systemen aan, weefsel en cellen, wat harmoniseert. Een kristallen klankschalen concert brengt de frequentie van vrede op celnivo.

Wil je dit meemaken? Er is plek voor 16 mensen. Meldt je hier aan via het contactformulier , dan krijg je praktische info toegestuurd.

Wanneer: Woensdag 15 juni
Tijd: 20.00-21.45 uur met een theepauze en kleine versnapering. Aanvang: vanaf 19.45 uur.

Investering: 27,50 euro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.