Pauzedag

Zaterdag 13 mei

Zo uit je hoofd je hart in! Een dag waar je verrast gaat worden met andere dingen dan normaal. Waar je hart klopt en centraal staat. Jij precies goed bent, zoals je bent en je niets hoeft te presteren. De hele dag wordt er voor je gezorgd. En voor de verandering worden je creativiteit, zintuigen en intuïtie aangesproken door een oase-mix van ervaringen.

Jezelf weer ‘aan’ zetten in contact met je hart, door letterlijk andere dingen te doen dan je gewend bent. Een frisse wind door je heen, weeres spelen, lachen en ontspannen. In een groep van maximaal 8 mensen. Op deze dag krijg je de mogelijkheid je ‘sociale zorgklier’ op non-actief te zetten om zelf echt te kunnen genieten.

Wanneer: zaterdag 13 mei

Waar: De rustige plek midden in de Drentse weilanden in Eesergroen, waar deze dag plaats vindt, zet de poort al voor je open naar het pauze gevoel.

Tijd: 13.00-20.00 uur. De intentie voor deze dag: dat jij aan het einde ervan weer een tevreden glimlach op je gezicht hebt staan en voelt dat je hart klopt.

Investering: 111,-

Heb jij hier zin aan en wil je nog meer informatie ? Of lijkt het je een leuk kado om te geven?
Klik dan hier

Comments are closed.