Pauzedag zaterdag 29 oktober

Zaterdag 29 oktober

Zo uit je hoofd je hart in! Een dag waar je verrast gaat worden met andere dingen dan normaal. Waar je hart klopt en centraal staat. Jij precies goed bent, zoals je bent en je niets hoeft te presteren. De hele dag wordt er voor je gezorgd. En voor de verandering worden je creativiteit, zintuigen en intuïtie aangesproken door een oase-mix van o.a. yinyoga, stembevrijdend zingen, soul-schrijven en lekker eten.

Jezelf weer ‘aan’ zetten in contact met je hart, door letterlijk andere dingen te doen dan je gewend bent. Een frisse wind door je heen, weeres spelen, lachen en ontspannen. Jezelf de vrijheid geven, een dag pauze te nemen van je ‘normale’ leven. In een groep van maximaal 12 mensen. Op deze dag krijg je de mogelijkheid je ‘sociale zorgklier’ op non-actief te zetten om zelf echt te kunnen genieten.

In het midden krijg je een overheerlijke gezonde lunch en door de dag heen bijzondere tussendoortjes. Alles vers gemaakt door een ware keukenkunstenares en zo samengesteld dat het je gezondheid een boost geeft.

Wanneer: Zaterdag 29 oktober bij La Mojo in Eesergroen.

Heel waarschijnlijk komt Jantien Streefkerk om extra inspiratie te brengen. Zij is een yoga liefhebster en begenadigd soulschrijfster die allemaal tools in huis heeft om je diepste wensen en verlangens naar boven te toveren.

Joan zal deze dag naast gastvrouw zijn, haar passie voor zingen, dans en yinyoga zodanig in een pakket aanbieden dat jij je uitgenodigd voelt, om jezelf te (her)ontdekken in wat genieten voor jou is.

De rustige plek midden in de Drentse weilanden in Eesergroen, waar deze dag plaats vindt, zet de poort al voor je open naar het pauze gevoel.

Tijd: 10.00-17.00uur. De intentie voor deze dag: dat jij aan het einde ervan weer een tevreden glimlach op je gezicht hebt staan en voelt dat je hart klopt.

Investering: 99,-

Heb jij hier zin aan ? Of lijkt het je een leuk kado om te geven?
Meldt je dan hier aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.