Pauzedag

Vrijdag 13 mei

Je hoofd uit, zo je hart in!

Speciaal voor jou is vrijdag de 13e de dag waar je verrast kunt worden met andere dingen dan normaal. Waar je hart klopt en centraal staat en jij precies goed bent, zoals je bent en je niets hoeft te presteren. De hele dag wordt er voor je gezorgd. En je creativiteit, zintuigen en intuïtie worden aangesproken door een oase-mix van o.a. yinyoga, stembevrijdend zingen, soul-schrijven en lekker eten.

Jezelf weer ‘aan’ zetten in contact met je hart, door te ontladen, te spelen en te ontspannen. Door jezelf de vrijheid te geven, een dag pauze te nemen van je normale leven. In een groep van maximaal 12 mensen, met aandacht vooral naar jezelf, want de verbinding met de groep ontstaat sowieso wel. Op deze dag krijg je de mogelijkheid je ‘sociale zorgklier’ op non-actief te zetten en alleen dat te gaan doen, wat je energie geeft 🙂

In het midden van de dag krijg je een overheerlijke gezonde lunch en door de dag heen bijzondere tussendoortjes. Vers gemaakt door een ware keukenkunstenares.

Wanneer: Vrijdag 13 mei 2022 bij La Mojo in Eesergroen.

Speciaal op deze pauzedag komt Jantien Streefkerk. Zij is een yoga liefhebster en begenadigd soulschrijfster die allemaal tools in huis heeft om je diepste wensen en verlangens naar boven te toveren.

Joan Niebuur zal deze dag haar passie voor zingen, dans en yinyoga zodanig in een pakket aanbieden dat jij je uitgenodigd voelt, om jezelf te (her)ontdekken in wat genieten voor jou is.

De rustige plek midden in de Drentse weilanden in Eesergroen, waar deze dag plaats vindt, zet de poort al voor je open naar het pauze gevoel.

Tijd: 10.00-17.00uur. De dag is zo samengesteld, dat jij aan het einde ervan weer een tevreden glimlach op je gezicht hebt staan en voelt dat je hart klopt.

Investering: 99,-

Verlang jij naar zo’n Pauzedag ?
Meldt je dan hier aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.