Zakinnu 15 december: Yinyoga & Tekenen

Vrijdagmiddag 15 december van 13.00-17.00 uur. Vanuit volle ontspanning jouw tekenkunst ontdekken, hoe leuk is dit! Of je nu al een Rembrandtina bent of geen teken ervaring hebt, iedereen is welkom. Yinyoga haalt je uit je mentale brein en verbindt je met je hele lichaam, in het hier en nu. Dit geeft ruimte om je creativiteit aan te spreken en te hervinden, de kern daarvan huist in je buik.

Als je het oordelend denken en het presteren kan loslaten, hier zorgt de yinyoga voor, dan kun je gaan creëren vanuit ontspanning. Nieuwsgierig naar jouw creativiteit? Sonja Kruit, kunstzinnig docent, neemt je op wonderlijke wijze hierin mee via leuke bijzondere oefeningen.

Sowieso, dit is een middag even helemaal wat anders, om bij te tanken en tijd te hebben voor jezelf. Er wordt voor je gezorgd en er is een verse taart gebakken voor in de pauze, om dit feest goed te vieren. 🙂

Kosten voor een middag Zakkinu: 60,- inclusief thee & versnapering.

Wil jij je aanmelden of eerst meer informatie lezen over deze Zakkinu special, klik dan hier.

Comments are closed.