Yin Special Vrede

Vrijdag 24 November van 20:00-21:30uur

Deze vrijdagavond ga ik samen met Rob, mijn allerliefste man, voor het eerst samen een Yin special geven. En 100% van de opbrengst gaat naar Kidsright, een stichting die o.a. vredige opvangplekken creëren voor de kinderen en vrouwen in Oekraine.

Rob en ik zijn allebei op onze eigen manier fan van het geven van yinyoga en het leek ons leuk eens samen te werken. Uitgebreid 1,5 uur lang, waarin Rob de fysieke yinyoga gaat geven en ik de ruimte ga vullen met (live) muziek en geuren. Met naderhand een kopje thee, voor wie wil.

We hebben het thema Vrede gekozen, want dat is zo’n spectaculair goud goed voor jezelf en de wereld. Wikipedia zegt hierover: Vrede is een heilzame toestand van rust en harmonie en de afwezigheid van stoornis, twist of strijd. 100% van de opbrengst van deze avond gaat dus naar Stichting Kids Rights Hieronder een klein stukje over een van de doelen van deze stinchting:

STEUN KIDSRIGHTS OM KINDEREN UIT OEKRAÏNE TE BESCHERMEN! Miljoenen mensen, voornamelijk vrouwen en kinderen, zijn nog steeds op de vlucht voor oorlogsgeweld in de Oekraïne.
Gezinnen worden gescheiden en veel kinderen zijn getraumatiseerd. KidsRights ondersteunt sinds maart 2022 het initiatief van kinderpsychologe Katerina Sjoetalova en haar organisatie “Ukranian Frontiers”.

Dat is toch wat je wil , helemaal in deze donkere dagen. Dus als je zin hebt: Deze Yin Special voor jou voor pure rust en ontspanning om te ontladen en jezelf weer te vullen met frisse vredige energie, zodat je de laatste weken van dit spectaculaire jaar 2023 met een glimlach kan ontvangen.

Wil jij je hiervoor aanmelden? Dan kan dat door een mail te sturen, klik hier.
Donatie: 15 euro

Comments are closed.