De gouden legende Valentijn

Geloof jij nog in sprookjes?
Hier een bijzondere avond om de ware magie
van je eigen sprookje te vieren.
Een avond speciaal voor je eigen hart!

Oke, neem even de tijd om jezelf warm te maken voor de onderstaande tekst 🙂…….adem 1 x diep in en lang uit….en lees verder…

Het ware een sprookje: In de geschiedenis bestaat er een moderne verfraaiing van de gouden legende Valentijn: In de avond voor hij geëxecuteerd zou worden, schreef Valentijn zelf de eerste “valentijnskaart”, geadresseerd aan de blinde dochter van de cipier Asterius, getekend “Van jouw Valentijn”. Toen de dochter de brief ontving, kon ze weer zien en het briefje lezen! Hoe mooi is dat?!

Jij kan op deze avond de gouden legende zelf gaan spelen in een vernieuwde rolverdeling, stel je eens voor: Jouw hart als Valentijn en jouw hoofd als de dochter. Wie weet kan jouw hoofd daarna de ware liefde beter zien!

We starten met een feestelijke cacao ceremonie. Waar pure cacao als ’toverdrank’ (warme choco-drank) wordt gedronken. Pure Cacao werkt als hart opener, wat jouw verbinding met je eigen hart versterkt. (Zou dat de reden zijn, waarom er zoveel vrouwen zo van chocola houden ?) De verdere inhoud van de ceremonie houden we geheim, behalve dat het zal eindigen met een ligconcert, om volledig na te genieten.

Een muziekaal bad, gegeven door Esther en Joan. Zij spelen samen op meerdere instrumenten en zingen vanuit improvisatie en eigen nummers. En met de intentie jouw eigen gouden legende betoverend te versterken en je in diepe ontspanning te brengen.

De liefde moet gevierd worden, want hee laten we eerlijk zijn, als er geen liefde meer is kun je net zo goed meteen inpakken 😉 ja toch?

Als een perfecte gewoonte breker, deze woensdagavond om een keer geen netflixserie kijken. Heb je zin om je eigen gouden legende wat op te poetsen. Je bent van harte uitgenodigd. Je hebt er 33 euro voor nodig als investering.

Je kunt je plaats reserveren en aanmelden via deze link of via het contactformulier

Comments are closed.