De pauzedag

Een dag pauze voor jezelf

Pauze nemen, loskoppelen, resetten, geeft je energie en frisse moed. Pauze nemen is essentieel om kwaliteit in je leven te creeren. Het lijkt helaas zo schaars of een luxe te zijn in onze maatschappij waar iedereen een overvolle agenda heeft. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Dit is een van de redenen waarom ik de pauzedag in het leven heb geroepen. Om even uit je eigen bekende leven te stappen en een volle dag te genieten van iets nieuws. Met aandacht voor je eigen comfort, gemak en plezier. Samen met maximaal 8 anderen. Een dag waar je eigen glimlach hopelijk wordt uitgepakt.

Locatie

Het vindt plaats op een locatie buiten de bebouwde kom, vlakbij de bossen. Op de foto hierboven kun je de sfeer alvast wat proeven. Het is in Eesergroen en voelt als een oase van even wat anders.

Verwennen, verzorgt worden, pauze ….

Het eten en drinken wordt die dag met veel zorg en aandacht zo samengesteld, dat je er extra van kan genieten en er energie van krijgt.

De activiteiten die plaats gaan vinden nemen je mee op een persoonlijk avontuur waar ontspanning de boventoon voert. Je hersenpan wordt op een laag pitje gebracht en je zintuigen en creativiteit worden op een verrassende wijze aangesproken. Dit alles wordt gegeven door professionele, kundige en zorgzame mensen. Die er alles voor zullen doen zodat jij verstelt kan staan van je eigen plezier alhier.

Hoe ziet de dag er uit:

Om 10.00 uur wordt je ontvangen.

Om 10.30 uur start een yin yoga sessie om je uit je hoofd te halen en in de ontspanning te brengen (hier heb je geen ervaring voor nodig en hoef je niet lenig te zijn, klik hier voor meer info)

Waarna een mini pauze, om daarna tijdens een sessie luchtige stembevrijding je te laten ervaren dat iedereen moeiteloos lekker kan zingen, inclusief jezelf. Met als doel je een gevoel van opluchting en lol te laten ervaren. (klik hier als je meer over dit ‘zingen’ wilt weten)

En dan staat er een heerlijke lunch voor je klaar. De middag wordt gevuld met een workshop waar ondermeer je eigen creativiteit en ontspanning wordt uitgenodigd. Dit blijft een verrassing om niet alles al te verklappen.

Eindigend met een verse versnapering en een yin yoga sessie om de dag mee af te sluiten. Zo danig dat jij uitgerust en opgeladen om 17.00 uur weer naar huis kan gaan.

Door wie wordt deze dag gegeven

Ik, Joan Niebuur, organiseer en geef deze pauzedag. En per keer nodig ik iemand uit die een byzondere workshop gaat geven, passend bij dit Pauzedag concept. Het eten en drinken wordt vers gemaakt door een voedingsconsulente die een passie voor koken heeft.

De eerst volgende Pauzedag: zaterdag 29 oktober 2022.

Voor 99 euro kun je deze ervaring gaan meemaken.
Heb je zin in deze dag of wil je het iemand kado geven?
Klik dan hier om je aan te melden via het contactformulier. Wie weet, tot ziens!

Hieronder een blijk van hulde van een pauzedag gangster:

Ik heb mij voor de pauzedag opgegeven omdat ik graag eens een dag voor mezelf wou hebben waarbij de aandacht volledig op mezelf gericht is.  Ik was ook wel nieuwsgierig wat een pauzedag nou precies zou zijn en voor mij zou doen.

Ik heb nu 2 keer aan een pauzedag meegedaan en het is mij zo goed bevallen, dat ik nu voor een 3e keer mee doe!
Tijdens de pauzedag kom je in de volledige ontspanning en vergeet je alles om je heen.
Je staat weer met beide benen op de grond na afloop van zo’n dag.

Iedere pauzedag is weer anders telkens is er een ander thema. Het geleerde tijdens de pauzedag kan ik ook toepassen in mijn dagelijks bestaan zodat ik mij steeds bewuster wordt van het feit wat ik nodig heb om goed voor mezelf te zorgen en naar mezelf luisteren. 

Ik zou zeggen geef je op om zelf te ervaren wat een pauzedag voor jou kan doen!!