Specialisaties

Het blijft een kunst om uit te vinden wat jij nou precies nodig hebt aan geestelijke en lichamelijke voeding om de beste versie van jezelf te kunnen zijn.  Keer op keer weer vol in het centrum van jouw leven te  klimmen, zodat je optimaal kunt zijn wie je bent en doen waarvoor je hier gekomen bent. 

Naar mijn mening is dit een bere-interessant, bijzonder avontuurlijk parcours. Met vele facetten speciaal voor jou ontworpen, wat niemand anders dan jezelf aan kan gaan.

Persoonlijk vind ik dit bovenstaande de beste cursus ooit.

Disbalans uit zich in allerhande gevoelens:

Je ligt er af, je voelt je niet fit, bent te lang en te vaak moe. Je kan je ei niet kwijt, voelt je niet blij, je zit vast in je hoofd, je wil wel maar het lukt niet. Je hebt pijnklachten die komen en gaan en komen. Maar uit onderzoeken via de huisarts komt verder niets zorgwekkends, terwijl je je echt niet oke voelt.

Heb je klachten als slaapproblemen, rug-, spier-, hoofdpijn, migraine, angsten, paniekaanvallen, burn-out klachten, darmklachten, algehele malaise. Waar je graag een verandering in wenst?

Maak eens  afspraak met mij, dan ga ik samen met jou opzoek naar wat het is wat jij nu nodig hebt om te kunnen veranderen , vernieuwen, herstellen. Er zijn meerdere wegen naar Rome en welke route neem jij?

Mijn scholing

In de jaren 90 heb ik 3 jaar Natuurgeneeskunde gestudeerd, heb ik in Azie gereisd en zong in een komisch theaterduo.
In 2000 heb ik de studie Fysiotherapie in Utrecht afgerond. En oa Opleiding Pilates instructrice, Het Mulligan concept, ManueleTriggerpointtherapie.

In 2004 ben ik erg ziek geworden, een post viraal syndroom noemde de specialist het, wat 10 jaar of langer zou duren naar zijn idee. In 2006 ben ik onder begeleiding van goede hulp, gelukkig weer hersteld. Het voordeel is dat ik hierdoor ervaringsdeskundige ben geworden op het gebied van onbegrepen aandoeningen.

Dankbaar 🙂

Het is echt waar, ik ben dankbaar voor deze periode, ongekend wat het me gebracht heeft aan inzichten in mezelf en het leven. Keiharde confrontatie, heeft me wakker geschud. En zo begon ik in 2007 mijn eigen praktijk.

De jaren daarna ben ik mij blijven ontwikkelen en volgde scholingen van Dry Needling Systems, de Opleiding tot Stembevrijder van Jan Kortie. Yin yoga docentschap , Functionele Osteopathie en Integratie, Fysiodansante en Mindfulness.

Al deze ervaringen gebruikt ik om uit te kiezen wat de beste gezondheidsimpuls is die iemand nodig heeft, om zelf weer te kunnen herstellen.