Wie is Ademtherapeut Esther ?

10 July 2023
July 10, 2023  @  00:00 July 10, 2023  @  00:00

Hallo,

Ik ben Esther, 39 jaar, en woon met mijn zonen in het bos in Drenthe. Ik ben dolblij dat Joan mij als ademcoach heeft gevraagd om samen met haar ontspanningsmiddagen te geven!
Ik loop na die tijd namelijk dagenlang met een big smile op mijn gezicht nadat ik zie wat het mensen gebracht heeft.

Waarom grijpt het werken met ademhaling mij zo? Omdat het zo ontzettend eenvoudig is en de basis vormt van gezond leven! Met hele simpele ademtechnieken heb je (als je wil direct) invloed op je fysieke en daarmee mentale staat.

Met de vorm van begeleiding die ik bied wil ik mensen bewustwording geven en een opstapje bieden om hen de kracht te laten voelen om met enkele tools zelf verder te werken aan levenskwaliteit.

Door de overspannen maatschappij waar we in leven en de stress die we ervaren, zijn veel mensen onbewust te snel, te hoog en teveel door de mond gaan ademen. Dit geeft een gehaast gevoel, is ongezond voor je lijf en leidt je af van dingen die belangrijk en goed voor je zijn. Het prettige gevolg van goed ademhalen is meer ontspanning, meer energie, een betere focus, verbeterde emotie- regulatie, beter slapen en een sterker immuunsysteem.

Tijdens een ademhalingssessie ben ik met aandacht aanwezig en probeer ik een rustgevende ervaring te geven door muziek te maken op de handpan die ik bespeel. Naast ademcoach ben ik opgeleid als gedragswetenschapper en gezinsbehandelaar.

Als je interesse hebt in een individuele ademsessie dan kun je mij bereiken op 0653679491, of een mail sturen naar praktijkroeach@gmail.com

Wie weet tot ziens, Esther