Jolien Mensen

Mijn lichaam, hart en ziel moest zich conformeren aan het moordende tempo wat mijn brein mij oplegde. In deze trein zat ik, eindbestemming: burn out!
Samen met Joan heb ik de denderende trein weten af te remmen en een nieuwe “relaxte” route gevonden. Hoe?!

 

Meerdere aanvliegroutes hebben we uitgevogeld en gecombineerd. Voor Joan heeft niemand namelijk een standaard gebruiksaanwijzing.

De volgende hebben mij geholpen en ondersteunen mij nogsteeds:

  • Lichaamsgerichte behandelingen: functionele osteopathie, triggerpointtherapie.
  • Yin Yoga oefeningen toegespitst op wat mijn lijf nodig heeft.
  • Ademhalings- en meditatieoefeningen. Ik heb van haar geleerd dat mijn ademhaling mijn basis is waar ik altijd naar terug kan en van waaruit ik weer kan opbouwen.
  • Ter ondersteuning tijdens mijn proces van herstel kreeg ik ‘natuurlijke’ voedingssupplementen en passende voedingsadviezen.
  • Eerlijke en duidelijke communicatie.

Naast bovenstaande methoden stelt Joan me regelmatig prikkelende vragen die ik vervolgens beantwoord middels het uitvoeren van mijn passie, namelijk tekenen. Een voor mij volledig breinoverstijgende manier om mijn onderbewuste, de ruimte te geven om aan te kunnen geven wat mijn lichaam en hart, voelen en nodig hebben.
Ben je geen Picasso? No worries, samen met haar kom je vast uit op een andere passie, interesse of creatieve uitspatting die je kunt gebruiken
om jou innerlijke zaken en behoeften aan de oppervlakte te brengen die een oprechte liefdevolle blik van jou verdienen.
Ze combineert al het bovenstaande met een goede dosis humor en vooral een ongekende positiviteit !
Voor mij was en is het nog steeds een fantastisch pad van bewustwording. En ik ben inmiddels machinist van mijn eigen trein, bestemming: het land van oneindige mogelijkheden!

En ik weet nu: Laat je hart spreken en het verteld je precies wat het nodig heeft!❤

Comments are closed.