Daniëlle Stravers

2 jaar geleden ben ik bij Joan terecht gekomen voor een sessie stembevrijding. Ik had er nog nooit van gehoord en was erg benieuwd. Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel en vond het erg spannend om wat van mijzelf te laten zien en of er niet teveel in 1 keer los zou komen.
Joan is als geen ander in staat om te zien en aan te voelen wat er gebeurt. Daarbij kan ze je leren om het te doseren als dat nodig is.

En vorig jaar voor de fun met een groepje collega’s een sessie geboekt, leuk om elkaar dan op een andere manier te leren kennen.
En….. sinds kort doe ik zelfs mee aan de groepssessies, Djemmen met Stemmen, met voor mij totaal vreemde mensen, dit vind ik ook steeds leuker en makkelijker worden.
Erg leuk, los en ontspannen. Dit is niet te vergelijken met de individuele sessies, een leuke tegenhanger. Hoe dan ook in alle gevallen ben ik daarna erg vrolijk en ga met meer energie naar huis.

De meeste technieken gebruik ik nu ook bijvoorbeeld voordat ik een sollicitatiegesprek heb of voor een groep(je) een presentatie moet houden, dit zodat ik daar ontspannen naar toe ga.

Comments are closed.