Nieuw! Hart Zingen

Woendagmiddag 8 en 15 maart & 5 en 26 april

Ontdek jouw stem
jouw gemakszone
jouw eigen geluid
al zingend met anderen.

Het ontspant en lucht op, het verbindt,
brengt vrolijke frisheid en vrijheid teweeg.
Ik zie het keer op keer gebeuren.


Je bent van harte welkom.
Als je kan lachen, kan je ook zingen
zo eenvoudig is het echt.


Het is dus geen koor, het is anders,
het is geen zingen van papier, het is speels.
Een ervaring om te zingen vanuit een oordeelloos platform,
genaamd je hart. Een verfrissende, spannende uitdaging, iets nieuws.


Het is 1,5 uur met thee pauze, waar jij je per keer voor kunt aanmelden.
Dus wanneer jij 1, 2 ,3 of 4 keer dit wil doen, alles is mogelijk.
Spreekt/ Zingt je dit aan?
Kom dan een keer langs en meldt je hier aan.

PLAATS: La Mojo, Eesergroen
TIJD: 14.00-15.30 uur
Investering : 11 euro
per keer

Meer weten over stembevrijding,
klik dan hier

Hieronder een ervaring van C. die al meerdere keren op Hart Zingen is geweest: ” Bij Joan is het altijd een feestje, een fantastische speeltuin, alles mag, alles kan, alles is goed. Een ontzettende veilige plezierige plek om gewoon te zijn, ik voelde me gelijk op mijn gemak. Ze heeft mij laten inzien dat mijn stem gehoord mag worden en hoe ik deze kan inzetten vanuit mijn gevoel en in verbinding met mezelf. Ik zing nu weer iedere dag en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik gun iedereen ‘een Joan’ in zijn of haar leven.”

Comments are closed.