Lig Concert Kristallen Klankschalen & Yinyoga

Woensdagavond 26 oktober

Giny ten Bummelhuis geeft in de toko van La Mojo een kristallen klankschalen ligconcert in samenwerking met yinyoga gegeven door Joan.

Afgelopen ligconcerten waren erg goed bevallen en een succes. Vandaar is er weer een nieuwe mogelijkheid deze byzondere ervaring mee te maken. Je wordt tijdens milde yinyoga houdingen onder gedompeld in de zuivere frequenties van deze kristallen klanken.

Giny werkt sinds 1995 met deze schalen en is daarmee één van de langst spelende musici van kristallen klankschalen in Europa.

Even wat uitleg: De trilling die door het geluid van deze schalen vrijkomt, kan gevoeld worden in de lichaamsholten en resoneert met de kristallijnen structuren in onze botten en celstructuren.

De aangeslagen toon verspreidt heel snel krachtige trillingen door het lichaam dat uit ongeveer 70 % water bestaat. Je lichaam krijgt dan als het ware een subtiele interne cellulaire massage. Wat een geweldige luxe weldaad en extra dimensie van ontspanning brengt. In combinatie met de yinyoga houdingen versterkt deze effecten zich.

De klank verspreidt zich langs het zenuwstelsel naar de organen, raakt systemen aan, weefsel en cellen en brengt dit geheel in harmonie. Je zou kunnen zeggen: Een kristallen klankschalen concert brengt de frequentie van vrede op celnivo.

Wil je dit meemaken? Er is plek voor 16 mensen. Meldt je hier aan via het contactformulier , dan krijg je praktische info toegestuurd.

Wanneer: Woensdag 26 oktober
Tijd: 20.00-21.45 uur met een theepauze en kleine versnapering. Aanvang: vanaf 19.45 uur.

Investering: 27,50 euro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.