Music Medicin prive sessie

Nieuw: Music Medicin– Muziek als Medicijn

In 2023 heb ik deze kado-sessie concreet gemaakt. Het is een speciale sessie van 1,5 uur waar je een persoonlijk muziekbad krijgt. Ik zing en bespeel instrumenten speciaal op jou afgestemd. Met de intentie je in een volledige staat van vredige diepe ontspanning te brengen. Hoe ziet het eruit: Het start met een kop thee, een korte uitleg en een persoonlijk gesprek over wat jij nu nodig hebt. Daarna ga je gekleed op een comfortabele massagebank liggen en geef ik je instructies voor ontspanning, om je daarna onder te dompelen in een bad van muziek. Eindigend met een kort nagesprek. Ik gebruik mijn eigen zangstem als hoofdonderdeel, daarnaast bespeel ik begeleidende instrumenten zoals de ukelele, klankschalen, kalimba, rainmaker, oceandrum en tingsha’s.

Persoonlijke Ontdekking

In de afgelopen 7 jaar, heb ik mezelf geoefend om het gene wat ik zie en hoor, als ik ben afgestemd op de persoon voor me, in het moment zo precies mogelijk te vertalen in gezang. Dus het lied wat ik zing, verschilt dus per persoon die ik voor me heb. Ik kwam er al zingend in de afgelopen jaren achter, dat ik met mijn zangstem mensen raak op een positieve manier en het vaak een diepe ontspanning bij ze teweeg brengt. Vandaar dat ik het nu in deze kado-vorm ben gaan aanbieden.

Impact van muziek tot op celnivo

Onderwijl ben ik me gaan verdiepen in Cymatics, wat gaat over het zichtbaar maken van geluid. Via oa. een online scholing van John Stuart Reid, een expert op het gebied van het zichtbaar maken van geluid en de helende effecten ervan voor het menselijke welzijn. Deze man is begaafd in het bundelen en begrijpelijk vertalen van gecompliceerde nieuwe wetenschap, metafysica en oude kennis over Muziek als medicijn. Dit gaf mij nog veel meer inzicht, in het hoe en waarom muziek en zang zoveel impact heeft tot op celniveau en de helende werking ervan.

Ben je nieuwsgierig? Je kan hier een afspraak maken voor Music Medicin.
Een sessie van 1,5 uur kost 99 euro.

I

Wat vinden mensen ervan? Hieronder een ervaringsomschrijving die ik kreeg toegezonden na een sessie:

Liggend in een zachte knuffelboot, omringd door powerkaarten die ik zelf heb uitgekozen. Word ik toegezongen en gespeeld door een engel die mij aanmoedigt ‘to rise’. Okay, die boot was eigenlijk een aantal mooi gerangschikte kussens. En die engel… Dat is Joan. Tweeënvijftig werd ik. En ik vroeg me af: waar heb ik nu echt zin in op mijn verjaardag?

Ik wist het meteen: een soundhealing / music medicine om mijn nieuwe levensjaar feestelijk in te luiden. En dat is gelukt! Joan legt je volledig in de watten, met haar aanwezigheid, (muzikale) afstemming op jou en wat jij nodig hebt en haar goddelijke stem. Helemaal ondersteund voelde ik me, gekoesterd door zoveel meer (in en om mij heen dan ik ooit had kunnen bedenken) plus totaal vredig en superkrachtig. En dat na 1,5 uur! Totale aanrader en superfijne manier om jezelf even helemaal op te tunen.

XJantien

Comments are closed.