ZAKINNU 10 Oktober: Yin, Adem, Yin

Vrijdag 13 oktober van 13.00-17.00 en Vrijdag 17 november

Deze vrijdagmiddag is speciaal voor jou om je volledig in een ontspannings-menu te laten zakken. Eenvoudig ziet het er zo uit: Yinyoga, theepauze, ademsessie , thee pauze, yinyoga. Met verspreid door de middag allerlei verassingen voor je zintuigen.

Uit je hoofd in het nu, eerst in contact komen met je lichaam door te yinnen, wat wordt gegeven door Joan. Dan opruimen en doorluchten spanningen en stress middels ademhalingsoefeningen, wat wordt gegeven door Ademcoach Esther van der Wal . Daarna je nieuwe verkregen ontspanning integreren door weer te yinnen. En zo…… stap je fris vernieuwd je weekend in.

Kosten voor een middag Zakkinu: 60,- inclusief thee & versnapering.

Zin in? Meld je hier aan.

Comments are closed.