ZAKINNU Special – Yin, Adem, Yin

Vrijdag 4 oktober van 13.00-17.00

Op deze vrijdagmiddag special kun jij je volledig in een ontspannings-meNU laten zakken. Er wordt eens goed voor jou gezorgd. Een hele bijzondere andere middag dan je gewent bent. Eenvoudig ziet het er zo uit: Een prettige mix van Yin yoga, relaxte Ademsessies met live muziek, thee pauzes met erg lekkere verse versnaperingen. Met nog verspreid door de middag allerlei prettige verassingen voor je zintuigen, die niet verklapt worden.

In het Nu zakken, door eerst uit de drukte in de rust te komen door te yinnen , daarna letterlijk door te luchten om vermoeidheid en stress af te voeren met een soort yoga voor je longen. De live muziek laat je nog dieper in de ontspanning zakken. Daarna je nieuwe verkregen ontspanning integreren door weer te yinnen. En zo…… stap je fris vernieuwd je weekend in.

En goed om te weten: yin yoga kan echt iedereen. Klik hier voor meer info. En je bent juist welkom als je dit graag eens wilt meemaken, maar het simpel weg spannend vindt. Doe eens gek, zet die stap speciaal voor jezelf en kom maar gewoon. Je zult er geen spijt van krijgen.

Esther is Ademcoach handpan speelster en Joan Yindocent en stembevrijdster/zangcoach, samen maken zij live muziek en nemen ze jullie deze middag mee in een prettig relaxt avontuur.

Je kan een middag Zakkinu in 2024 meemaken voor 66 euro, dit is inclusief thee & versnapering.

Zin in? Voor nog meer info klik hier of aanmelding klik hier

Hieronder 5 korte omschrijvingen van mensen die geweest zijn en die een antwoord geven op de vraag, Waarom zou je een Zakinnu middag aanraden aan iemand?

1-De Zakinnumiddag is een beleving die ik iedereen gun. Het is ontspannen, bewust worden van adem en houding en vooral een manier om alles even los te laten

Ook vond ik de hapjes in de pauze heerlijk en voelde de persoonlijke en echte aandacht van jullie hartelijk en warm!

Lieve groet, Hilleen 

2- Als iemand aan mij zou vragen waarom je naar deze middag toe zou moeten gaan… omdat je 4 uur lang ongestoord kan opladen, dat gebeurt je nooit! Totale ontspanning, niet tijdens je slaap, maar in volledige aanwezigheid. Bovendien heb ik veel aan de ademhalingsoefeningen gehad… iets wat je elke dag als zorg voor jezelf kan doen. 

Groetjes, Noor

3-Ik zou naar een Zakinnu middag gaan omdat ik in die uren heb gemerkt dat ik telkens word teruggeworpen naar het heden. Dit komt door de yin-oefeningen, ademhalingsoefeningen, geuren, teksten op kaartjes, jullie woorden, muziek(instrumenten) en zang. En niet te vergeten de heerlijke taart. Daarbij ben je vrij om wel of niet te praten (te socializen) of lekker in je eigen cocon te blijven. 

Groetjes van Evelien 

4-Het was een middag die een dag leek…een kleurenpalet van lichamelijke sensaties, ademen, rekken en strekken zowel fysiek als gevoelsmatig en emotioneel. Liefdevolle aandacht van beiden..Esther en Joan, …en dan nog de smaakexplosie van chocola, blauwe bessen en taart…kortom

Genieten en een zinvolle middag in de breedste zin van het woord. Dank🙏🌟💛🌟🙏

Yvonne

5-Het is een middag op een hele fijne locatie met gelijkgestemden. De grootste meerwaarde zit hem voor mij in de begeleiding van breathwork op een laagdrempelige manier. In combinatie met de sound healing en geniet momenten met lekker en bewuste snacks maakt dat ik een middag helemaal in het hier-en-nu ben. Het was heel fijn én leuk om erbij te mogen zijn!

liefs, Cynthia

Comments are closed.