ZAKINNU 2 maart: Yin, Adem, Yin

Zaterdag 2 maart van 13.00-17.00

Deze zaterdagmiddag is speciaal voor jou om je volledig in een ontspannings-menu te laten zakken. Eenvoudig ziet het er zo uit: Een prettige mix van Yinyoga, ademoefeningen, live muziek, taart en thee pauze. Met verspreid door de middag allerlei verassingen voor je zintuigen.

Uit je hoofd in het nu, eerst in contact komen met je lichaam door te yinnen om dan letterlijk door te luchten om spanningen en stress af te voeren middels ademhalingsoefeningen. De live muziek laat je nog dieper in de ontspanning zakken. Daarna je nieuwe verkregen ontspanning integreren door weer te yinnen. En zo…… stap je fris vernieuwd je weekend in.

Esther is Ademcoach en Joan Yindocent, samen maken wij ook graag live muziek en nemen we jullie deze middag mee in een prettig relax avontuur in het hier en nu.

Je kan een middag Zakkinu in 2024 meemaken voor 66 euro, dit is inclusief thee & versnapering.

Zin in? Voor nog meer info of aanmelding klik hier .

Comments are closed.