Zakinnu- Special voor Moederdag

Vrijdagmiddag 10 mei van 13:00-17:00

Om alle moeders, dochters en vrouwen eens goed te verwennen! Deze middag gevuld met lichamelijke relax- oefeningen, muziek, massage-geur-olie workshop en hele lekkere vers gebakken taart. Een middag voor jou, waar niemand iets van je wil en je helemaal niets hoeft te regelen of te doen, ook niet sociaal hoeft te zijn (!) Je gaat en laat je volledig ontspannen in de rust, omdat er voor jou gezorgd wordt. Of ook wel: je zakt heerlijk in het hier en nu met een glimlach.

Jessica Bakker heb ik gevraagd of ze samen met mij deze Zakkinu special wil geven. Naast dat ze erg leuk is, is ze ook nog professioneel masseuse en werkt ze veel met etherische oliën. Die natuurlijk heerlijk geuren en verschillende effecten op je welzijn hebben. Zij gaat je leuke praktische dingen aanreiken, hoe je goed kunt ontspannen en nog beter voor jezelf kunt zorgen.

Zoek je een leuk kado voor je moeder of natuurlijk voor iedere vrouw die je wilt verwennen…dan bij deze, wij durven je van te voren te zeggen, dat deze middag een groot plezier wordt voor de deelnemers. Van harte welkom en wie weet tot ziens. Klik hier om je aan te melden.

Comments are closed.